Call of Duty Vanguard crossplay beta: begintyd en hoe om gratis te speel

Call of Duty Vanguard crossplay beta: begintyd en hoe om gratis te speel

Hierdie kompetisie is nou gesluit



As u wonder hoe laat die Call of Duty: Vanguard -beta begin, het u op die regte plek gekom vir al die besonderhede van die naweek se kruisspeletoets vir die komende WW2 -skieter.



Advertensie

Namate die vrystellingsdatum van die Call of Duty: Vanguard nader kom (die volledige weergawe word tans vir November verwag), het spelers al hoe meer geleenthede opgeduik om die spel te probeer.

Met hierdie nuutste oop beta van CoD Vanguard kan u met vriende op ander platforms speel, terwyl die crossplay wat aangebied word oor PlayStation, Xbox en PC strek (met Activision se Battle.net -platform wat aan die rekenaar kant is).



As u so gou as moontlik in die aksie wil begin, lees dan verder, en ons lees die belangrikste inligting oor die Call of Duty: Vanguard -crossplay -beta.

Hoe laat begin die beta van die Call of Duty: Vanguard crossplay?

Hier in die Verenigde Koninkryk begin die Call of Duty: Vanguard -crossplay -bèta by 18:00 BST op Donderdag, 16 September 2021 . Dit is dan 'n lekkerny vir Britse aanhangers van die franchise.

In die VSA begin hierdie CoD Vanguard -voorskougeleentheid om 10:00 PT, 12:00 CT of 13:00 ET, afhangende van watter tydsone u is.



Activision het die tye sowel as die begintye vir spelers in Japan, Australië en Nieu-Seeland bevestig met die GIF-toting Tweet hieronder.

Crossplay OPEN BETA more! Hier is die tye wat u kan begin speel:

- 16 September -
10:00 PT | 12PM CT | 13:00 ET
🇪🇺: 18:00 BST | 19:00 PES

- 17 September -
🇯🇵: 02:00 JST
🇦🇺: 03:00 OOS
🇳🇿: 5AM NZST

Bestel vooraf vir vroeë toegang op 'n rekenaar en Xbox pic.twitter.com/V0I95vV4NO

- Call of Duty (@CallofDuty) 15 September 2021

Hier is iets belangrik om op te let - vir die eerste 48 uur van die Call of Duty: Vanguard -crossplay -beta is die ervaring slegs gratis vir PlayStation -spelers.

Binne die venster van twee dae moet spelers op Xbox en PC die speletjie vooraf bestel as hulle by die beta wil aansluit. Nadat die eerste 48 uur verby is, kan u egter op enige platform betrokke raak sonder om te betaal.

Hoe kry u toegang tot die beta van Call of Duty: Vanguard?

As u op PS4 of PS5 speel, moet u 'Call of Duty: Vanguard - Open Beta' in die PlayStation Store op u konsole kan vind. Vir spelers op PlayStation -konsoles is die beta vir die hele tyd gratis, en u het nie 'n PS Plus -intekening nodig om dit te probeer nie.

Vir spelers op Xbox One of Xbox Series X /S is dinge 'n bietjie ingewikkelder-u moet die volledige weergawe van Call of Duty: Vanguard vooraf bestel as u binne die eerste 48 uur van die beta wil betrokke raak. En u benodig 'n aktiewe Xbox Live -intekening om dit te kan speel.

Spelers op 'n rekenaar moet ook vooraf Call of Duty: Vanguard vooraf bestel as hulle hierdie beta binne die eerste 48 uur wil probeer. Dit is slegs PlayStation -eienaars wat dit kry sonder om gedurende die venster te hoef te betaal. Met dit in gedagte, vind u hierdie skakels nuttig as u nie op PS4 of PS5 speel nie:

Wanneer word die beta van Call of Duty Vanguard crossplay gratis vir Xbox en PC?

As u op Xbox of rekenaar speel en u wil wag vir gratis toegang tot die Call of Duty: Vanguard crossplay beta, moet u wag tot Saterdag 18 September 2021 .

Die presiese tyd waarop hordes spaarsaam spelers sal kan inskakel, is nog nie bevestig nie, maar ons sal nie verbaas wees as dit weer 18:00 BST is nie.

Klik hier om u e -posvoorkeure te bestuur.

Wanneer eindig die beta van die Call of Duty: Vanguard -crossplay?

Hier in die Verenigde Koninkryk eindig die Call of Duty: Vanguard crossplay beta om 18:00 BST op Maandag 20 September 2021 .

In Amerika beteken dit dat die eindtyd vir die CoD Vanguard -crossplay -beta 10 uur PT, 12 uur CT of 13:00 ET sal wees, afhangende van u ligging.

Naweekplanne laat hopelik toe dat u genoeg tyd het om voor te spring en Call of Duty: Vanguard te probeer. Hê pret!

Of kyk na ons TV -gids as u op soek is na iets om na te kyk

Advertensie

Besoek ons ​​skedule vir vrystelling van videospeletjies vir alle komende speletjies op konsoles. Swaai deur ons hubs vir meer nuus oor speletjies en tegnologie.