KotOR Switch vrystellingsdatum: Hoe laat om Star Wars Knights of the Old Republic te verwag

KotOR Switch vrystellingsdatum: Hoe laat om Star Wars Knights of the Old Republic te verwag

Hierdie kompetisie is nou gesluit



Die KotOR Switch-vrystellingsdatum is vandag, en die presiese bekendstellingstyd in die VK en verder is inderdaad baie naby. Maak dus terug in die Ebon Hawk en maak gereed om Star Wars: Knights of the Old Republic vir die eerste keer op Nintendo Switch te ervaar!



Advertensie

KotOR, wat oorspronklik deur BioWare ontwikkel is, was aanvanklik 'n rekenaar- en Xbox-speletjie, maar dit het geleidelik op ander platforms gebruik sedert sy aanvanklike bekendstelling in 2003. Aspyr is die ateljee agter die meeste van hierdie poorte, insluitend hierdie week se Switch-bekendstelling, en die span van Aspyr werk ook aan 'n volledige KotOR-verfilming vir rekenaar en PS5.

  • Vir die jongste nuus en kundige wenke oor hoe om die beste aanbiedings vanjaar te kry, kyk na ons Black Friday 2021- en Cyber ​​​​Monday 2021-gidse.

So as jy wonder oor die presiese bekendstellingstyd vir KotOR op Switch, en al die ander noodsaaklike nuus oor hierdie opwindende hawe, lees verder! En berei voor om een ​​van die beste Star Wars-speletjies ooit weer te ervaar.



KotOR Switch vrystellingdatum

Die KotOR Switch-vrystellingsdatum vind plaas op Donderdag, 11 November 2021 . Dit is die dag waarop Star Wars: Knights of the Old Republic uiteindelik op Nintendo Switch speelbaar sal wees. Of jy dit al voorheen gespeel het of nie, die oordraagbaarheid van die Switch kan dit 'n goeie manier maak om in te spring.

KotOR Switch bekendstellingstyd, VK en verder

Hier in die Verenigde Koninkryk sal die KotOR Switch-bekendstellingstyd plaasvind om 17:00 GMT op 11 November. Regoor die wêreld het Aspyr hierdie bekendstellingstye aangekondig waarna spelers moet kyk:

  • VSA: 09:00 PST of 11:00 CST
  • VK: 17:00 GMT
  • Sentraal-Europa: 18:00 CET
  • Sydney: 04:00 AEDT (12 November)

Kan ek Knights of the Old Republic vooraf op Switch bestel?

Jy kan Knights of the Old Republic op Switch nou vooraf bestel nadat die speletjie se produkbladsy op die Nintendo e-winkel einde verlede maand. As jy graag jou aankope lekker vroeg wil verseker, klik nou weg en koop jou digitale kopie!



KotOR Skakel prys

Die KotOR Switch-poort is geprys teen £11,29 GBP tans in die VK. Ander streke sal verskil, maar dit is duidelik dat Aspyr nie van jou verwag om hier te betaal nie. Hulle kan dit natuurlik nie gratis weggee nie. U kan egter in die toekoms 'n paar aanbiedings en afslag kry.

Is daar 'n fisiese vrystelling van KotOR vir Switch?

Dit is slegte nuus vir patroonliefhebbers daar buite, met liefhebbers van digitale aflaai wat rede het om te vier. Dit is ons langdradige manier om dit te sê: daar sal nie 'n fisiese vrystelling van KotOR vir Switch wees nie, sover ons weet.

Om jou e-posvoorkeure te bestuur, klik hier.

KotOR Switch sleepwa

'n No-nonsense 30 sekonde KotOR-sleepwa kan hieronder gevind word. Terwyl jy wag vir daardie KotOR Switch-bekendstellingstyd om rond te rol, kyk hier om jouself op te pomp vir Star Wars: Knights of the Old Republic op Switch!

Besoek ons videospeletjie vrystellingskedule vir alle opkomende speletjies op konsoles. Beweeg by ons spilpunte vir meer speletjies en tegnologie nuus.

Advertensie

Op soek na iets om te kyk? Sien ons televisie gids .