Wanneer is San Diego Comic-Con 2019? Wie is die gaste, wat is die panele en watter sleepwaens kom?

Wanneer is San Diego Comic-Con 2019? Wie is die gaste, wat is die panele en watter sleepwaens kom?



Alhoewel San Diego Comic-Con altyd 'n groot gebeurtenis vir popkultuurliefhebbers is, kan hierdie keer 'n bietjie anders wees, met die meeste groot filmstudio's om te voorkom dat hulle bots met 'n uiters verwagte paneel van Marvel Studios.



Advertensie

Tog, soos Game of Thrones, Star Trek en His Dark Materials wat almal wil verskyn, is ons seker dat daar meer as genoeg openbarings, sleepwaens en nuwe inligting sal wees om al die aanhangers versadig te hou.

  • San Diego Comic-Con 2019: die grootste en beste panele
  • Nuwe Star Trek: Picard-teaser bevat sy hond - en onthul sy (baie bekende) naam
  • Elke Marvel-film kom in die volgende paar jaar

Kyk hieronder na alles wat ons oor San Diego Comic-Con weet.




Wanneer is San Diego Comic-Con 2019?

SDCC 2019 begin Donderdag 18 Julie en word op Sondag 21 Julie afgesluit na 'n geweldige vier dae van panele, vertonings, cosplay en WERKLIKE komiese verwante aktiwiteite.


Wat is die grootste San Diego Comic-Con-panele?

Wel, dit is grotendeels 'n kwessie van mening, maar ons het 'n paar gunsteling programme uitgesoek wat na SDCC kom, waaronder die nuwe aanpassing van His Dark Materials, Star Trek (insluitend die nuwe Picard-reeks en die spotprent Star Trek: Below Decks), 'n spel van Thrones retrospective, 'n blik op Westworld se derde reeks en natuurlik die Marvel-paneel.

U kan hier 'n volledige gids vir ons beste keuse sien.




Watter bekendes sal by San Diego Comic-Con wees?

Alle soorte! Die rolverdeling van Game of Thrones, insluitend Maisie Williams, verskyn vir 'n retrospektiewe paneel, James McAvoy en Lin-Manuel Miranda sal die His Dark Materials-paneel verlig, en ander beroemdes wat tans in die raam is om by te woon, sluit in Patrick Stewart, Kristen Bell , Aaron Paul en Seth Rogen onder baie baie ander.

En hoewel hulle nie amptelik aangekondig is nie, moet u nie verbaas wees as 'n paar nuwe en bekende Marvel A-listers tydens hul langverwagte Saterdagpaneel verskyn nie. Gepraat van…


Wanneer is die Marvel-paneel by San Diego Comic-Con?

OK, kyk, ons weet waarna u waarskynlik die beste sal soek - inligting oor Marvel se geheime planne vir sy superheldfilm lei. En al die opwindende nuwe besonderhede word op Saterdag 20 Julie om 17:15 PST bekendgestel - ook bekend as 1.15 uur op Sondag 21 Julie Britse tyd .

Of u dink dat dit die moeite werd is om op te bly, is heeltemal in u eie hande ...


Wat sal Marvel Studios by San Diego Comic-Con onthul?

Die rolverdeling en filmmakers van Marvel Studios woon die San Diego Comic-Con International 2016 by

Na verneem word, sal Kevin Feige die nuwe reeks komende Marvel-films onthul, waaronder Scarlett Johansson se Black Widow-film (wat ver genoeg kan wees om 'n paar beelde of 'n voorskou te bevat), 'n vegkunsfilm Shang-Chi (wat kan onthul wie al was in sy titelrol) en die sterre-uiterlike rolprent The Eternals, wat blykbaar onder andere Angelina Jolie en Richard Madden vertolk het.

Of Feige ook die deksel sal ophef van enige planne om die Fantastic Four en die X-Men weer in die Marvel-vou te bring - asook enige ander vervolgverhale of nuwe franchises waarvan ons nog nie gehoor het nie - bly op hierdie stadium 'n raaisel. verwag ekstra inligting oor die nuwe Thor-vervolg wat vandeesweek bekend gemaak is.


Wat is die volledige San Diego Comic-Con 2019-skedule?

Die volledige skedule is hier 'n bietjie lank, maar u kan die daaglikse panele besoek op die amptelike SDCC-webwerf .

Vir 'n bietjie kyk na enkele groot panele in 'n oogopslag, het ons 'n paar saam vir u hieronder versamel. Is ons nie gaaf nie?

Donderdag 18 Julie

  • Terminator: Dark Fate - 11:00 PT (19:00 BST)
  • Gears of War - 13:00 PT (21:00 BST)

Vrydag 19 Julie

  • Avengers: Endgame-skrywerspaneel - 10:00 PT (18:00 BST)
  • Avengers: Regisseurspaneel vir Endgame - 11:00 PT (19:00 BST)
  • Fear the Walking Dead - 12:00 pm PT (20:00 BST)
  • Rick and Morty - 13:00 PT (21:00 BST)
  • The Walking Dead - 13:00 PT (21:00 BST)
  • The Witcher Netflix-reeks - 14:15 PT (22:15 BST)
  • The Boys - 15:30 PT (23:30 BST)
  • Dark Crystal: Age of Resistance - 15:30 PT (23:30 BST)
  • Game of Thrones - 17:30 PT (01:30 BST, 20 Julie)

Saterdag 20 Julie

  • Star Trek (TV) - 11:30 PT (19:30 BST)
  • Die goeie plek - 12:00 PST (20:00 BST)
  • Westworld - 13:15 PST (21:15 BST)
  • Marvel Studios - 17:15 PST (01:15 BST, 21 Julie)

Wat is Hall H?

Terwyl daar verskillende kamers en balle binne in die voorgereg in San Diego is, is Hall H, die grootste en mees gesogte kamer, 'n kamer wat aanhangers gereeld dae lank in die ry staan ​​om binne te kom om die grootste en beste onthullings van die hele geleentheid te sien.

Histories het al die grootste SDCC-onthullings daar plaasgevind, en ons verwag dat hierdie jaar geen uitsondering sal wees nie.


Waar kan ek San Diego Comic-Con uit die Verenigde Koninkryk sien?

Ongelukkig is SDCC, in teenstelling met ander konferensies, redelik stroomafwaarts, dus sal u waarskynlik nie die panele kan sien en onthul soos dit gebeur nie.

As u egter na Twitter gaan en die SDCC-hashtag volg terwyl die panele aan is, moet u in staat wees om die grootste oomblikke van die panele te ontdek, en baie van die groot aankondigings kan wyd op sosiale media vrygestel word wanneer dit onthul word op die verhoog in elk geval.

Advertensie

Om deur eindelose tweets te blaai en vir ure YouTube te verfris - dit is net so goed soos om self in Hall H te wees.